List markers do not appear in project dropdown menu

Get help from other users here.

Moderators: Developer, Contributor

Post Reply
mtikuman
Posts: 24
Joined: 18 Nov 2020, 17:02

List markers do not appear in project dropdown menu

Post by mtikuman »

In the project dropdown menu, the list markers for projects and subprojects do not appear, all that appears is spacing.
Please see screenshot attached.
I've tried with Chrome, Firefox and Brave browsers so it most likely isn't a browser issue.
Any help is much appreciated.
Kind regards.
Attachments
list-markers-not-showing-in-project-dropdown-menu.png
list-markers-not-showing-in-project-dropdown-menu.png (91.87 KiB) Viewed 197 times
mtikuman
Posts: 24
Joined: 18 Nov 2020, 17:02

Re: List markers do not appear in project dropdown menu

Post by mtikuman »

I am running Mantis 2.25.0
atrol
Site Admin
Posts: 7935
Joined: 26 Mar 2008, 21:37
Location: Germany

Re: List markers do not appear in project dropdown menu

Post by atrol »

Spacing is what is implemented, so why do you expect something other than that?

What do you mean with "list markers, something like ">>"?
Please use Search before posting and read the Manual
mtikuman
Posts: 24
Joined: 18 Nov 2020, 17:02

Re: List markers do not appear in project dropdown menu

Post by mtikuman »

atrol wrote: 13 May 2021, 11:21 Spacing is what is implemented, so why do you expect something other than that?

What do you mean with "list markers, something like ">>"?
Exactly. Is there a way to also reproduce them in the dropdown menu? They really help out a lot.
atrol
Site Admin
Posts: 7935
Joined: 26 Mar 2008, 21:37
Location: Germany

Re: List markers do not appear in project dropdown menu

Post by atrol »

This is the code line where you could replace the 4 spaces by whatever you want
https://github.com/mantisbt/mantisbt/bl ... i.php#L643
e.g.

Code: Select all

$t_indent = '»';
Please use Search before posting and read the Manual
mtikuman
Posts: 24
Joined: 18 Nov 2020, 17:02

Re: List markers do not appear in project dropdown menu

Post by mtikuman »

Works a charm. Thanks!
Post Reply